Permanent hårborttagning på klinik i Karlstad

+ Gratis konsultation
+ Skonsam och effektiv behandling
+ Permanent resultat*
+ Paketpris med rabatt – se prislistan
+ Välutbildad och certifierad personal
+ Kvinnlig eller manlig laserterapeut


Tänk dig känslan av att ha silkeslen hud varje dag – utan att behöva raka dig eller gå på smärtsamma behandlingar som vaxning eller epilering. Hårborttagning med laser har gjort stora framsteg de senaste åren och kan nu utföras närmast helt smärtfritt samtidigt som resultatet blir ännu bättre. Precis som i våra andra behandlingar har vi satsat på en mycket effektiv utrustning, diodlasern Apollo HRZ 6000, som har kraftfull effekt på hårstråna samtidigt som den är mycket skonsam mot huden tack vare ett vattenkylt munstycke. Kort sagt värms hårrötterna så mycket att de dör utan att hudytan blir så varm att det gör ont.

*Permanent resultat? Ja, de hårstrån som befinner sig i tillväxtfasen dör permanent. Man kan alltså inte bli av med alla hårstrån permanent samtidigt genom behandling med laser (eller IPL) utan behandlingen måste upprepas några gånger. Hur många gånger som behövs för att bli helt hårfri är ytterst individuellt då det beror på en mängd personliga egenskaper. För att underlätta processen erbjuder vi paket med sex behandlingar till priset av fem.


Behandlingen – hur går den till?

Konsultation
Inför den första behandlingen görs alltid en konsultation där vi går igenom dina speciella förutsättningar och önskemål. Självklart svarar vi på dina frågor och förklarar vad du kan förvänta dig. För att kunna göra en bedömning av hårets typ, tjocklek och färg behöver vi kunna se lite av dina hårstrån, så lämna några orakade.
Behandlingens funktion bygger på pigmentet i hårstråna, så behandlingen har ingen effekt på riktigt ljusa eller vita hårstrån medan effekten på mörka hårstrån är mycket bra.

Laserbehandling hårborttagning
Viktigt att tänka på inför behandlingen

  • Raka det aktuella området, gärna dagen före behandlingen
  • Vaxa eller epilera inte området på 6 veckor innan behandlingen
  • Använd inte brun-utan-sol på minst 4 veckor innan behandlingen (viktigt!)
  • Använd inte kosmetika på området under behandlingsdagen
  • Sola inte på minst 4 veckor före & efter behandlingen
  • Vi behandlar inte gravida eller ammande
  • Hårets (naturliga) färg måste vara mörkare än hudens
  • Vita, röda eller ljusblonda hårstrån kan inte behandlas effektivt

Före
• Konsultation – för Din säkerhet
Certifierad Personal
Vanliga frågor
• Inför behandlingen
• Under & efter behandlingen

vår diodlaser Apollo HRZ 6000 som används under laserbehandlingen


Under & efter laserbehandling

Vid behandlingen kontrollerar vi den aktuella huden och lägger sen på en kontaktgel. Därefter behandlas en bit i taget med swipe-teknik och vi jobbar fram den bästa inställningen för just dig.
Behandlingen upplevs normalt inte som smärtsam men små stickningar kan kännas i hårstråna.
Behandlingarna utförs med 4 – 6 veckors mellanrum för att så många hårstrån som möjligt ska hinna in i tillväxtfasen men inte hinna passera den, så att de elimineras under behandlingen.

Efter behandlingen kan en lätt rodnad förekomma eftersom blodflödet ökar i området men det brukar gå över på några timmar. Vi smörjer in huden med en mycket effektiv eftervårdskräm, speciellt framtagen för laserbehandlingar och du får med dig en noggrann eftervårdsinstruktion.
Har du funderingar och frågor är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi har en gedigen erfarenhet av laserbehandlingar, resultat och efterverkningar och vi samarbetar med laserkliniker och leverantörer som hjälper oss när vi själva inte vet tillräckligt.