EXE laser erbjuder pigmentfläcksborttagning med Sveriges mest effektiva, kraftfulla och skonsamma laserutrustning, Q-terra Q10.

+ Gratis konsultation
+ Snabb, skonsam & effektiv behandling
+ Erfaren och välutbildad personal
+ Prisgaranti
+ Samarbete med hudläkare

Många sorters pigmentfläckar kan tas bort med laser.

Vad kan vi ta bort?

Enkelt uttryckt kan vi behandla de flesta släta pigmentfläckar.Visa mer

Behandlingen - hur går den till?

Före
• Konsultation - för Din säkerhet
Certifierad Personal
 Vanliga frågor

Inför den första behandlingen görs alltid en konsultation där vi går igenom dina speciella förutsättningar och önskemål. Självklart svarar vi på alla dina frågor och förklarar vad du kan förvänta dig. Vid konsultationen får du en personlig offert med pris per behandling och prisgaranti på hela processen.

* Förberedelser inför behandling (Läs mer)

Laserbehandling

* Vad händer?
Vid laserbehandlingen tränger ljuspulserna in i huden och reagerar med det bruna pigmentet, som finfördelas till mikroskopiska partiklar och tas bort av kroppens immunförsvar. Själva behandlingen går på några sekunder och med för- och efterbehandling är man oftast klar på en halvtimme. När du går får du med dig en noggrann eftervårdsinstruktion och en vårdande kräm. Läketiden är mellan en och tre veckor och vi räknar med 1 - 3 behandlingar för att få pigmentfläcken att försvinna. Den behandlade huden antar sen samma ton som den övriga huden. Till skillnad från tidigare etablerade metoder som frysning eller behandling med diodlaser ger våra behandlingar inga ärr men däremot kan vi inte förändra hudens struktur eller ta bort t ex akne-ärr. Boka tid för en kostnadsfri konsultation så berättar vi mer. Har du frågor finns vi alltid tillgängliga för support.Visa mer

Trygghet - varar längre än kostnader

* Certifierad personal
* Lång erfarenhet
* Utvecklingssamarbete
* Behandlingsskadeförsäkring
* Uppfyller gällande och kommande krav
Visa mer