EXE laser erbjuder pigmentfläcksborttagning med Sveriges mest effektiva, kraftfulla och skonsamma laserutrustning, Q-terra Q10.

+ Gratis konsultation
+ Snabb, skonsam & effektiv behandling
+ Erfaren och välutbildad personal
+ Samarbete med hudläkare


Vad kan vi ta bort?

Enkelt uttryckt kan vi behandla de flesta släta pigmentfläckar.

Detta behandlar vi
* Åldersfläckar
* Cafe Au Lait fläckar
* Nevus of ota
* Abnom
* Lentigo (solfläckar)
* Hormonfläckar
* Fräknar

Detta behandlar vi inte
* Melasma
* Vitiligo
* Rosacea
* Ytliga blodkärl


Behandlingen – hur går den till?

Inför den första behandlingen görs alltid en konsultation där vi går igenom dina speciella förutsättningar och önskemål. Självklart svarar vi på alla dina frågor och förklarar vad du kan förvänta dig. Vid konsultationen får du en personlig offert med pris för just dina pigmentfläckar.

* Förberedelser inför behandling (Läs mer)

Före
• Konsultation – för Din säkerhet
• Certifierad Personal
 Vanliga frågor


Laserbehandling

Vad händer?
Vid laserbehandlingen tränger ljuspulserna in i huden och reagerar med det bruna pigmentet, som finfördelas till mikroskopiska partiklar och tas bort av kroppens immunförsvar. Själva behandlingen går på några sekunder och med för- och efterbehandling är man oftast klar på en halvtimme. När du går får du med dig en noggrann eftervårdsinstruktion och en vårdande kräm. Läketiden är mellan en och tre veckor och vi räknar med 1 – 3 behandlingar för att få pigmentfläcken att försvinna. Den behandlade huden antar sen samma ton som den övriga huden. Till skillnad från tidigare etablerade metoder som frysning eller behandling med diodlaser ger våra behandlingar inga ärr men däremot kan vi inte förändra hudens struktur eller ta bort t ex akne-ärr. Boka tid för en kostnadsfri konsultation så berättar vi mer. Har du frågor finns vi alltid tillgängliga för support.

Efter
Det är viktigt att du följer eftervårdsinstruktionen. Då kortas återhämtningstiden väsentligt och risken för komplikationer är ytterst liten. Efter behandling hos EXE laser kan de flesta vänta sig en lätt svullnad och rodnad i några dagar och det bildas ofta skorpor på pigmentfläckarna. Saknar du din eftervårdsinstruktion? Kontakta oss så skickar vi en ny!

Gör det ont?
Pigmentfläcksbehandlingen är inte besvärande smärtsam.

Hur ofta?
För att ge immunförsvaret god tid på sig att ta bort pigmentresterna bör det gå 4 – 6 veckor mellan behandlingarna.

Resultat
Pigmentfläckar kan försvinna helt efter första behandlingen men det är vanligt att det behövs fler. Vi behandlar hellre för försiktigt än riskerar ärrbildning.

Social påverkan
Efter laserbehandlingen är det vanligt att man utsätts för påverkan av familjemedlemmar och bekanta som har egna uppfattningar om hur fort pigmenteringen borde försvinna och hur huden ska reagera. Kom ihåg att vi på EXE laser har gjort hundratals behandlingar och följt upp resultaten. Vi har erfarenhet och kunskap om vad som händer när du blivit behandlad med vår maskin. Här hittar du svar på våra vanligaste frågor.


Du är i trygga händer

Vi samarbetar med en hudläkare och våra kolleger på Gedin Studio, Laserverket och ProSkin i Stockholm så metoder och kunskaper utvecklas ständigt. I nuläget har Erik landets längsta erfarenhet av att använda Q-terra Q10.

Vi har en behandlingsskadeförsäkring så även om alla våra kunskaper och säkerhetsåtgärder inte skulle räcka till finns det skydd för dig. Vi är medlemmar i Svenska Laser-Medicinska Sällskapet, SLMS och Svenska Estetikers Yrkesförbund, SEYF.

Vi uppfyller de krav som föreslås i ”Skönhetsutredningen” SOU 2015:100 gällande dokumentation och sekretess. Dina personliga uppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen.

  • Certifierad personal
  • Lång erfarenhet
  • Utvecklingssamarbete
  • Behandlingsskadeförsäkring
  • Uppfyller gällande och kommande krav

Hos oss är du i trygga händer. Våra laserterapeuter är utbildade och certifierade av Synos, som även ger oss råd och support vid behov.