EXE laser använder en Q-terra Q10, den enda maskinen i världen med tvillingpuls. Vi har den första Q-terra Q10 som sålts i Sverige och därmed också längst erfarenhet av att använda den. Till både våra kunders och vår stora glädje har vi uppnått perfekta resultat om och om igen. Vi kan ta bort tatueringar och pigmentfläckar helt utan spår – och vi har tydliga foton på resultaten.

För att kunna ta bort en tatuering utan att överhetta hudvävnaden krävs en maskin som kan ge extremt korta men ändå mycket kraftfulla laserpulser. Q-terra Q10 är med sin unika tvillingpuls den absolut modernaste och kraftfullaste maskinen på marknaden och tillhör den senaste generationen av Q-switchade Nd YAG-lasermaskiner. Den är tillverkad i Korea av DSE och levererad av Synos som båda visat prov på hög kvalitet och enastående service.

Q-terra Q10 kan avge tio tvillingpulser per sekund så själva behandlingen går mycket fort – oftast på några sekunder. Varje tvillingpuls kan täcka upp till en centimeter i diameter och består av två identiska laserpulser med bara mikrosekunders mellanrum, vilket ger en stark effekt på pigmentpartiklarna men en minimal påverkan på den kringliggande hudvävnaden. Risken för ärrbildning är närmast eliminerad.
Maskinen kan dessutom alstra ljus i fyra olika våglängder som tillsammans täcker hela spektrumet av tatueringsfärger.

Vi använder samma maskin till att på ett säkert sätt ta bort en mängd olika pigmentfläckar och till carbon peeling eller Hollywood peel som den också kallas.
Q-terra Q10 är CE certifierad för medicinskt bruk, certifikat 2195-MED-1133401. EXE lasers personal är certifierade laserterapeuter, licensierade av Synos.